| Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) | |
|
+16éLmas c(: WiLdy' DewiLqirL ALeyna..* BetüL Winnie =] waldorf. LovLy x] Danqerous*qirL .вєуѕнα. *CanDy* sLywéstér* Sugar CLouds DoRé Crazy*miLe ChuRuq Whi$Ne 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
Mesaj Sayısı : 1267 Points : 1817 Rep : 61 Kayıt tarihi : 21/08/09 Nerden : Dünyadan...xD Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : cs2 (arada sırada cs3)
| |
| |
waldorf. PhotoShop Fan Tr Admini
Mesaj Sayısı : 797 Points : 3132 Rep : 38 Kayıt tarihi : 21/08/09 Nerden : neReye .. (: Forum Nasıl ? : muHteŞem Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:45 pm | |
| Yağmur Akıllı Ol Bak Kendıne Gel Ya Super Kuzum Devam | |
|
| |
Danqerous*qirL ●Site Gözdesi●
Mesaj Sayısı : 665 Points : 713 Rep : 25 Kayıt tarihi : 23/08/09 Forum Nasıl ? : Mükemmel :) Hangi Ps Sürümü : Cs 2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:46 pm | |
| Bence Yağmur kendine gelicek İnş. gelir. Ama gelirse değişik olur. Devam kuzummm | |
|
| |
LovLy x] ●Ps Fan●
Mesaj Sayısı : 364 Points : 397 Rep : 14 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 28 Forum Nasıl ? : Muhteşem Hangi Ps Sürümü : Cs2 Cs3 cS4
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:47 pm | |
| Devam !! Kötülüğü beğendim..
En son LovLy x] tarafından Perş. Ağus. 27, 2009 4:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
Mesaj Sayısı : 1267 Points : 1817 Rep : 61 Kayıt tarihi : 21/08/09 Nerden : Dünyadan...xD Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : cs2 (arada sırada cs3)
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:47 pm | |
| Tamam KuzuLar Yorum Sonra Tahminde EdebiLirsiniz Yazıya başladım | |
|
| |
LovLy x] ●Ps Fan●
Mesaj Sayısı : 364 Points : 397 Rep : 14 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 28 Forum Nasıl ? : Muhteşem Hangi Ps Sürümü : Cs2 Cs3 cS4
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:48 pm | |
| Kötülüğü beğendim.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 797 Points : 3132 Rep : 38 Kayıt tarihi : 21/08/09 Nerden : neReye .. (: Forum Nasıl ? : muHteŞem Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 4:50 pm | |
| | |
|
| |
LovLy x] ●Ps Fan●
| |
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:18 pm | |
| SERRA VE ÇİĞDEMİN BAŞI DERTTE!
Aleyna:Harita Burda!
Görünmez Adam:Ver Bana Aleyna:Al! Görünmez Adam :Harita artık benim!!! Çağla:Bide Artık Serbestiz ! Serra:Sonunda Serbestiz.. Görünmez Adam Yağmura Fısıldar:Onları Burdan Göndermemek İçin Bişi Yap Yağmur:Beni Burdamı Bırakıcaksınız? Serra:Yağmur Senmisin? Çiğdem:Yağmur Geri Döndü! Yağmur:Evet Benim! Yağmur:Kurtarın Beni Burdan Burak:Gene Numara Yapıyodur Bırakın! Serra:Saçmalama Burak! Çiğdem:O Bizim Arkadaşımız! Aleyna:Ama Bize Neler Yaptı! Çağla :Ben Gidiyorum Aleyna:Bende! Burak:Bende Gidiyorum Nerden Başladık Bu MAceraya! Serra:Siz Bilirsiniz Ben Kalıyorum Çiğdem:Bende Serra.Yağmuru Kurtarmadan Gitmicez! Yağmur:Teşşekkürler Kızlar Çiğdem:ÖnemLi değiL Yağmur Serra: Ne Önemi Var Sen Bizim Arkadaşımızsın! Yağmur: Size Sarılabilirmiyim? İKİSİ GİDİP YAĞMURA SARILIRLAR YAĞMUR İKİSİNİ AŞAĞI İTER! Yağmur:Nasıl da inandılar aMA hıh! | |
|
| |
BetüL ●Yeni Ps'ci●
Mesaj Sayısı : 14 Points : 16 Rep : 0 Kayıt tarihi : 24/08/09 Forum Nasıl ? : MükeMMel Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:21 pm | |
| Devam Edicem Ama yorum yok:( | |
|
| |
Yoshym<3 ●Yeni Ps'ci●
Mesaj Sayısı : 1 Points : 1 Rep : 0 Kayıt tarihi : 24/08/09 Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Devam Canım Süper Yazmışşsın Bidaki bölümde nolcak avaba? | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:22 pm | |
| Birazdaha yorum sonra devam | |
|
| |
ALeyna..* ●V.I.P●
Mesaj Sayısı : 2144 Points : 2437 Rep : 16 Kayıt tarihi : 21/08/09 Nerden : BoLu Forum Nasıl ? : MükemmeL Hangi Ps Sürümü : CS2-CS3
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:25 pm | |
| - Yoshym<3 demiş ki:
- Devam Canım Süper Yazmışşsın Bidaki bölümde nolcak avaba?
| |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:39 pm | |
| Son 2 Yorum Sonra Süper BölümLe devam | |
|
| |
BetüL ●Yeni Ps'ci●
Mesaj Sayısı : 14 Points : 16 Rep : 0 Kayıt tarihi : 24/08/09 Forum Nasıl ? : MükeMMel Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:54 pm | |
| Devam Canım Repini Verdim | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 5:58 pm | |
| Son 1 yorum sonRa devam | |
|
| |
Zehra*İbrahim ●Yeni Ps'ci●
Mesaj Sayısı : 55 Points : 62 Rep : 2 Kayıt tarihi : 27/08/09 Forum Nasıl ? : Harika*Mükkemel Hangi Ps Sürümü : cs3
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Crazy*miLe ●V.I.P●
Mesaj Sayısı : 1830 Points : 2223 Rep : 22 Kayıt tarihi : 21/08/09 Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:37 pm | |
| | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:45 pm | |
| DostLuK,!
Serra Ve Çiğdem Düşerken Bir Dala Tutunurlar
Serra:Burdan Nasıl Çıkmayı Düşünüyoruz? Çiğdem:Bilmiyorum Serra:Nasıl İnandık Şu Yağmura! Çiğdem:Off ya 1 saat dayanamayız burdan nasıL çıkıcaz?! Serra:Bilmiyorum!
DIŞARDA NELER OLUYOR:
Aleyna:Acaba Çiğdem Ve SeRRa'ya NoLdu? İpek.Bilmiyorum! Çağla:Yağmurla Çıkmışlardı İşte! Burak:Süper 3'lü İpek:Öyle Deme Buraya Birlikte Geldik Burak:Ama Birlikte Çıkamıcaz!
HAZİNİN DURUMU!
Görünmez Adam:Yağmur Hemen Hazineyi Bul! Yağmur :Evet Efendim! Görünmez Adam:Salak! Senide YOk edicem Ama Şimdi Değil! Görünmez Adam:2'si yok oldu hazineyi bulduktan sonra hepsini yok edicem!!!
Serra:Çiğdem Dayanamıcam! Çiğdem:Bende!
Çağla:Hey Baksanıza ! Burak:Noldu?! Aleyna:Yağmur Kendi Çıkmış İpek.Çiğdem Ve Serra? Hepsi Bir Ağızdan :Olamaz!!!!!!!!
Çiğdem:Burdan Kurtulmanın Bi YOlu oLmalı!! Serra:YOk işte !
İpek:Düşün Öyle Söyle Serra:İpek (İpek Serranın VE çiğdemin elinden çekerek onları kurtarır)
Burak Koşun Mağara Çöküyo!
GELECEK BÖLÜMDE NE OLUCAK YORUMLARDAN SONRA.. | |
|
| |
Crazy*miLe ●V.I.P●
Mesaj Sayısı : 1830 Points : 2223 Rep : 22 Kayıt tarihi : 21/08/09 Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : Cs2
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
*CanDy* ●Site Gözdesi●
Mesaj Sayısı : 598 Points : 912 Rep : 39 Kayıt tarihi : 21/08/09 Forum Nasıl ? : Süper Hangi Ps Sürümü : Cs. 3
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Zehra*İbrahim ●Yeni Ps'ci●
Mesaj Sayısı : 55 Points : 62 Rep : 2 Kayıt tarihi : 27/08/09 Forum Nasıl ? : Harika*Mükkemel Hangi Ps Sürümü : cs3
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 6:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 7:14 pm | |
| Süper Kuzu Devam Ama Çok Merak Ettin | |
|
| |
ChuRuq Whi$Ne ●V.I.P●
| Konu: Geri: Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) Perş. Ağus. 27, 2009 7:54 pm | |
| Tamam Kuzu Devam Ediyorum
HARİTALAR SAHTE ÇIKARSA!
Çiğdem:Mağara Çöküyor Koşun! Serra:Çıkamayız Burda Alevler Gelmeye Başladı ! Burak :Çöküyor Çabuk Olun!!! İpek:alevler arkamızda!
-------------------------------------------------------------
Görünmez Adam:Bunların İşi Bittiğine Göre Bende Görünür oLuyim! Yağmur:Ne Zaman Çıkarmaya Gidiyoruz!Hazineyi? Görünmez Adam:Hemen Şimdi! Yağmur Haritaları Birleştirir Ve Aramaya Başlar Görünmez Adam:1 saat oLdu NAsıl BuLamassın Yağmur:Harita Çok Karışık! Görünmez Adam:Çabuk Bul! Yağmur:Hemen Bulmaya Çalışırım! -------------------------------------------------------------------------- SeRRa Ve Arkadaşları Mağarada Mahsur Kalır.. Sadece Bir Kişi Kurtulur KurtuLan Kişi Çiğdem'DiR! Çiğdem Arkadaşlarını KurtarabiLicekmi? Şimdi Hazine Bölümüne Dönüyoruz -------------------------------------------------------------------------- Yağmur:BuLdum Efendim Buldum! Görünmez Adam:Neresi Yağmur:3.Sü! Görünmez Adam:Git Getir Onu Bana! Yağmur:Tamam Efendim! Görünmez Adam:Ya Çalarsan Onu?Birlikte Gidiyoruz! Yağmur:Peki Efendim! Görünmez Adam:Hani Nerde Burda YOk! Yağmur:Şurdan Bi Kat Aşağı İniyoruz! Görünmez Adam:Burda Hazine Yok!Bu Haritalar Sahte! -------------------------------------------------------------------------- DeR Dedikten hemen sonra mağara üzeRlerine çöker!
GELECEK BÖLÜMDE NE OLUCAK?? ÇİĞDEM ARKADAŞLARINI KURTARABİLİCEKMİ? ALEVLERDEN KAÇAN ARKADAŞLARI MAĞARADAN ÇIKABİLİRCEKMİ? YAĞMUR ÇÖKEN MAĞARADAN KURTULABİLİCEKMİ HEPSİ VE DAHA FAZLASI YORUMLARDAN SONRA.! | |
|
| |
| Artık onların hayatı eskisi gibi olmayacak ! (5 Eylül'de Sezon Finali Var ! ) | |
|